Događanja

NAGRAĐENI NAJBOLJI

Mia Negovetić sa suzama radosnicama osvojila svoju prvu Večernjakovu ružu

Zagrebački HNK se pretvorio u čaroban ružičnjak, razlog je već dobro poznat - dodjela Večernjakove ruže. Po četrnaesti put prestižna nagrada dodjeljena je laureatima u sedam kategorija

Mia Negovetić osvojila svoju prvu Večernjakovu ružu   FOTO:Anto Magzan/PIXSELL
Piše: Republika.eu/ Večernji.hr

Prvi koji je imao razloga za slavlje bio je voditelj Narodnog radija Dalibor Petko koji je pobjedio u kategoriji radijska osoba godine.

Mia Negovetić proglašena je novim licem godine, a njene suze zbog osvojene Ruže te simpatična i iskrena reakcija kako do nedavno nije ni znala što je Večernjakova ruža sve je razgalila. 

U kategoriji najbolje TV glumačko ostvarenje godine pobjedio je Goran Navojec, a kako zbog snimanja filma nije mogao prisustvovati dodjelu umjesto njega Ružu je primio njegov kolega iz serije "Horvatovi" mladi glumac Jan Begović, koji je na pozornici priznao da mu je velika čast što je Goran odabrao njega kao svog predstavnika na Ruži. 

Od večeras sa dvije Ruže mogu se pohvaliti i dečki iz 2Cellosa Stjepan Hauser i Luka Šulić koji su nakon dvije godine ponovno slavili u kategoriji glazbenika godine. Nagradu je preuzeo Stjepan i rekao kako bolje svira nego što priča, te se samo kratko svima zahvalio. 

Večernjakovu ružu za najbolju radijsku emisiju osvojila je Želina vesela lista s Radio Dalmacije, televizijskim licem godine proglašen je RTL-ovac Zoran Šprajc koji je bio vidno iznenađen osvojenom Ružom, a najbolja TV emisija je HRT-ov The Voice, donosi Večernji.hr