Događanja

SLAVONSKI BROD

Sve je spremno za 13. Mega bikers

Predsjednik MK Brod Ivica Lovrić je zahvaljujući na početku predstavnicima medija na sjajnoj suradnji u proteklih dvanaest godina održavanja moto susreta naglasio – Hvala vam što smo uz vašu pomoć uspjeli naše susrete dići na ovu razinu.

Mega bikers   FOTO:Ivica Galovic/PIXSELL
Piše: Republika.eu / SBonline

''Događanja su i ove godine uobičajena, petak i subota odlični glazbeni i zabavni programi, a u subotu utrka ubrzanja i svečani defile ulicama grada. Opet imamo vrhunski razglas, kvalitetne bandove. Slijedeći tjedan počinjemo radove na Poloju, sve pripreme su završene. Moram reći da i dalje ostajemo kod cijene ulaznice od 60 kuna za oba dana programa, a motoristi kao i obično imaju besplatan ulaz. Posebno zahvaljujemo Zagrebačkoj pivovari koja nam je osigurala oko 2 500 m2 natkrivenog prostora, tako da čak i u slučaju kiše imamo više nego dovoljno prostora za sve posjetitelje. Bitno je reći da nas sve ove godine kvalitetno prati i PU Brodsko-posavska, grad Slavonski Brod i Turistička zajednica grada. Zajedno smo od naših Mega bikers susreta napravili pravi turistički brand grada Slavonskog Broda.'', navodi Lovrić.

Vladimir Elbl, voditelj zabavnog programa Mega bikersa najavio je glazbeni dio programa u kojemu će ove godine nastupiti jedanaest bandova. Susrete će u petak otvoriti brodski sastav Divlji dječak, zatim naši redovni gosti Trio, slijede Psihomodo pop i Majke, Metallica tribute band i Suvi the one. 

U subotu, 14 svibnja, na pozornicu Mega bikersa stižu Rockeri, zatim Trio, Dječaci, Silente i Brkovi, te na kraju Pulsrock band. I ove godine u velikom šatoru imamo naše DJ-a Džobeca i Igora koji će puštati glazbu u pauzama nastupa na glavnoj pozornici.

Miro Matković, voditelj utrke ubrzanja je istaknuo – Utrka je u subotu 14. svibnja u 12 sati na Zapadnoj veznoj cesti u suradnji s policijom i Hrvatskim moto savezom. Dolaze nam najbolji trkači iz Hrvatske. 

Dakle, sve je spremno za najveći bikerski party u ovom dijelu svijeta. Vremenska prognoza najavljuje dobro vrijeme, a Poloj je i ove godine spreman za prihvat desetak i više tisuća ljubitelja motora, brzine, rock glazbe i odlične zabave.