Događanja

PRONAŠLI VRIJEME ZA SEBE

Ivan Dečak i grupa Vatra predstavljaju svoj novi... pogled na svijet!

Nakon što su svojim hitovima poharali top liste te posjetili sve veće gradove regije, članovi grupe Vatra, predvođeni frontmenom Ivanom Dečakom, pronašli su vremena i za sebe

Grupa Vatra   FOTO:Sara Dombre
Piše: Republika.eu/ Priopćenje

To dragocjeno vrijeme odlučili su iskoristiti na najbolji mogući način, posjetivši Optical Express, kojem su povjerili brigu za zdravlje svojih očiju. Kao i mnogobrojne druge osobe iz javnog života, i grupa Vatra prepoznala je nove tehnologije koje Optical Express prvi uvodi na naša područja, pokazujući zašto je broj jedan u Europi u laserskoj korekciji vida.

Još 2009. godine, uvođenjem IntraLase i Advanced Custom Vue tehnologije na hrvatsko tržište, Optical Express postavio je visoke standarde u laserskoj korekciji vida. Nastavljajući taj trend, uveli su iDesign tehnologiju, jedinstvenu na ovim područjima, koja vid kroji po mjeri svakog pacijenta. Najsuvremenija tehnologija može detektirati čak i najsitnije nepravilnosti oka, što dodatno omogućuje kirurgu da prilagodi zahvat posebnostima svakog oka. Upravo je to privuklo i ovu peteročlanu rock skupinu, koju sada, osim dobrog glasa i stasa, krasi i dobar vid.

Korištenjem iDesign tehnologije može se ne samo korigirati vid preciznije od naočala, leća ili standardnih metoda laserske korekcije vida, već je moguće korigirati puno kompleksnije i više dioptrije nego ikada prije. Čak i kod onih pacijenata koji do sada nisu bili kandidati za zahvat.

Optical Express, uz tim vrhunskih kirurga, na adresi Strojarska cesta 18 u Zagrebu, pr(a)vi je izbor za vid koji će promijeniti pogled na svijet.