Događanja

CMC SLAVONIJA FEST

CMC televizija ove godine predstavlja prvi festival ‘na kontinentu’

Naslanjajući se na višegodišnju tradiciju i iskustva u organizaciji CMC festivala u Vodicama, CMC TV ove godine u Slavonskom Brodu, u Tvrđavi Brod, predstavlja prvo izdanje CMC Slavonija Fest – CMC200

Festival   FOTO:CMC/ Facebook
Piše: Republika.eu/ CMC

Barokna pogranična tvrđava na rijeci Savi, ujedno i spomenik nulte kategorije, pretvorit će se 26. i 27. kolovoza u veliku koncertnu pozornicu na kojoj će izvođači u revijalnom, festivalskom dijelu predstaviti nove glazbene uratke.

Dosad su svoje nastupe na glavnoj pozornici, 27. kolovoza, potvrdili Teška industrija, Adastra, Bang Bang, Emir & Frozen Camels, Saša Lozar, Flyer, Mia, Republika i Hard Time, a imena preostalih izvođača bit će objavljena do kraja srpnja.

Naglašeni pop rock izričaj, kao sadašnja i buduća smjernica festivala, dodatno je istaknut izborom koncertnih headlinera festivala, regionalnih atrakcija – beogradskog Van Gogha i legendarnih Majki.

Kao što i priliči prvom izdanju festivala, osigurana je vrhunska produkcija, od audio opreme do scenografije, rasvjete i voditelja, a svakako valja spomenuti da će svi izvođači nastupati uživo, što garantira vrhunsku glazbenu koncertnu poslasticu u trajanju od više od 5 sati!

 

 

Više informacija saznajte na CMC TV