Ostalo

OSJEČANI NASTAVLJAJU SA ZAPAŽENIM NASTUPIMA

Nove medalje za Judo klub Mladost Osijek

Judo klub Mladost iz Osijeka godinama ostvaruje zapažene rezultate na državnim natjecanjima a i ove sezone očekuju se istaknuti rezultati, posebice mladih članova. Osječani su tako s dva natjecanja u Samoboru i Rijeci osvojili nekoliko odličja u nastupu u katama.

Osvajači medalja u katama   FOTO:Judo klub Mladost
Piše: Republika.eu/STV

Prvo na rasporedu bilo je natjecanje na međunaordnom Kupu Samobora na kojem je nastupilo 556 natjecatelja iz nekoliko zemalja, a osječki klub Mladost istaknuo se sa svojih 5 predstavnika koji su zauzeli mjesta u samom vrhu u svojim kategorijama.

Prvo mjesto osvojila je Paulina Pušić u konkurenciji U10, druge pozicije zaslužili su Dunja Hogl i Filip Pušić u kategorijama do 10 i 12 godina.

Šesti je bio Andrija Kraljičak u kategoriji do 14 godina dok je deveto mjesto zauzeo Patrik Hanić u istoj konkurenciji.

U Rijeci pak je održano natjecanje prvenstva Hrvatske u katama na kojem je nastupilo 10 članova osječkog Judo kluba Mladost, a koji su pak osvojili dva zlata, 2 bronce i jedno 4. mjesto i to stariji članovi.

Zlata su zaslužili Ana Kvolik i Donna Vadlja, te Jelena Vuković Gotal i Zoran Malečić, dok su bronce zaslužili Kristina Dragušica i Hrvoje Kunčak, te Goran Damjanić i Dejan Tomašević.

Četvrto mjesto pripalo je Martini Ilinić i Ivanu Slatkom.