Ostalo

SEDMI PORAZ U NIZU OSJEČKIH ODBOJKAŠA

Odbojkaši Murse ponovno razočarali

Odbojkaši Murse Osijek nastavili su seriju poraza i u prvoj utakmici četvrtzavršnice doigravanja za prvaka Hrvatske. Osječki odbojkaši izgubili su utakmicu unatoč vodstvu od 2:0 u setovima.

Novi poraz odbojkaša Murse   FOTO:STV
Piše: Dario Andrakovic/STV

Osječani su u svojoj dvorani Gradski vrt u nastupu protiv Centrometala poraženi s 3:2 u setovima u jednoj neobjašnjivoj utakmici u kojoj su imali dominaciju na parketu i prednost od 2:0 u setovima.

Nakon ta dva seta uslijedio je potpuni pad Osječana, koji su zaredali neobjašnjivim, početničkim greškama i tako omogućili gostima da se posve vrate u susret i preokrenu rezultat dobivši preostala 3 seta.Mursa je tako izgubila i sedmu utakmicu zaredom ove godine, a uzvratni susret četvrtfinala igra se u nedjelju u gostima kod Centrometala u Nedelišću.
-Poprilično nekvalitetna utakmica, ne znam šta se nama dogodilo, zašto su to radili, tako griješili, radi se dobro na treninzima, je li u pitanju psihoza ne znam, to su početničke greške, ali to nas mora ojačati da baš djelujemo još angažiranije da prekinemo poraze, ali dobro nije kraj, možemo tamo dobiti, radi se, trenira se, kazao je trener Osječana Davor Meringer.
Osječani se ipak nadaju kako mogu se u igri podići i ostvariti pobjedu u Nedelišću u nedjelju kako bi osigurali i treći odlučujući susret u borbi za polufinale.
To sigurno mogu, jer već su jednom pobjedili Centrometal u njihovoj dvorani ove sezone, ali moraju ispraviti neobjašnjive tehničke greške i odigrati kao u prva dva seta ove utakmice.