Ostalo

TOMISLAV MARKOVIĆ USPJEŠNO OPERIRAN U ZAGREBU

Dobio utakmicu života, pa u emotivnoj zahvali poručio: ''Nikada neću odustati!!!''

Osječki gimnastičar i Hrvatski reprezentativac Tomislav Marković uspješno je operiran u zagrebačkom KBC Rebro nakon srčanog udara kojeg je pretrpio krajem ožujka i nakon kojeg je najgore izbjegnuto samo brzom reakcijom Vladimira Mađarevića i Borisa Čulina koji su mu prvi priskočili i započeli s reanimacijom.

Tomislav Marković   FOTO:Facebook
Piše: Republika.eu / I.K.

Nakon operacije koja je odrađena pod lokalnom anestezijom Tomislavu je ugrađen ICD uređaj, a liječnici su vrlo zadovoljni. Elektronički je to uređaj sličan elektrostimulatoru srca koji se ugrađuje ispod kože pacijenta.

"Tomislav kaže da su dva sata operacije pričali o gimnastici. Pozitivan je kao i uvijek što je bio i sigurni smo da je najgore iza njega. Veseli se da se napokon vrati svojoj obitelji u Osijek", rekao je trener Vladimir Mađarević.

Koliko je zahvalan svima koji su u najtežim trenutcima u njegovom životu bili uz njega, najbolje svjedoči vrlo emotivna zahvala koju je Tomislav uputio putem svog Facebooka.

"Sada...kada je sve gotovo, kada sam dobio utakmicu života htio bih se zahvaliti svima Vama. Vama koji ste bili uz mene dok sam proživljavao najteže trenutke svoga života. Najveću zahvalu upućujem njima dvojici...dvojici koji su mi pružili novi život. Mojim trenerima. Mojim anđelima. Nema tih riječi kojima im se mogu zahvaliti. Također, veliko hvala mojoj obitelji, mojim roditeljima, mojim curama, rođacima, prijateljima, poznanicima...Svi vi, dali ste mi snagu da izdržim sve ovo. Na kraju, najveću zahvalu upućujem svojoj supruzu Tanji, koja je sve ovo vrijeme bila uz mene 24 sata na dan. Vrijeme je da se krene u nove životne izazove, nove pobjede. NIKADA NEĆU ODUSTATI!! HVALA VAM SVIMA PUNO!!", poručio je Tomi.

Mi samo možemo dodati: legendo, drži se!