Ostalo

HEP TOPLINARSTVO

Završena sezona grijanja

HEP-TOPLINARSTVO je izvijestilo kako će s današnjim danom započeti s podešavanjem automatske regulacije u toplinskim podstanicama na ljetni režim rada, čime će završiti ogrjevna sezona 2016./2017. za približno 125.000 krajnjih kupaca u gradovima Zagrebu, Osijeku, Sisku, Velikoj Gorici, Samoboru i Zaprešiću.

Ilustracija   FOTO:Pixabay
Piše: Media Servis

Za podešavanje automatske regulacije u svim toplinskim podstanicama potrebno je približno tri dana, a nakon toga HEP-TOPLINARSTVO započinje s radovima na toplinskim sustavima. U razdoblju izvan ogrjevne sezone provest će se revitalizacija približno 8,5 km postojeće vrelovodne i toplovodne trase te izgradnja 6 km nove trase.

"Završili smo ogrjevnu sezonu 2016./2017. koja je protekla uspješno. S ciljem osiguravanja kontinuirane i sigurne opskrbe krajnjih kupaca toplinskom energijom, HEP-TOPLINARSTVO će i ove godine izvan ogrjevne sezone provoditi radove na revitalizaciji mreže. Uslijed radova mogući su kratki prekidi opskrbe toplom vodom, a o točnim terminima prekida HEP-TOPLINARSTVO će pravovremeno obavijestiti krajnje kupce. Savjetujemo našim krajnjim kupcima da u razdoblju izvan ogrjevne sezone provjere ispravnost unutarnjih instalacija grijanja u svojim stambenim i poslovnim prostorima, te da na istima do početka rujna provedu sve potrebne radove, kako bi spremni dočekali novu sezonu grijanja.“ izjavio je Zdravko Zajec, direktor HEP-TOPLINARSTVA.

U HEP-u dodaju kako će ogrjevna sezona 2017./2018. započeti najranije 15. rujna 2017. u skladu s vremenskom uvjetima.