Događanja

PRIKUPLJANJE SREDSTAVA ZA IZGRADNJU CRKVE

Humanitarni koncert ‘Zagreb Baranji‘ u dvorani Lisinski

U ponedjeljak 23. listopada s početkom u 19:30 sati u velikoj Koncertnoj dvorani "Lisinski" održava se humanitarni koncert pod nazivom "Zagreb Baranji".

Ilustracija   FOTO:Bruno Konjevic / CROPIX
Piše: Media Servis

Namjena koncerta je prikupljanje sredstava za izgradnju Crkve u Etno selu Gajić, općina Draž, jedinom selu u Baranji koje još uvijek nema Crkvu, rekla je u razgovoru za MS Janja Čeliković. Na koncertu će nastupiti brojna poznata imena naše estrade koja će svojim obolom doprinijeti ovoj hvale vrijednoj akciji: Miroslav Škoro, Krunoslav Kićo Slabinac, Boris Ćiro Gašparac, Đani Stipaničev, Vera Svoboda, MVS "Sinovi atara", ZFA Dr. Ivana Ivančana i drugi.

"Ovdje se zapravo organizirala jedna skupina građana pod vodstvom Udruge vinogradara i vinara Martinovo Brdo, Etno selo Gajić. Na njihovu inicijativu smo došli na ideju da poslije prognaničke i povratničke populacije jedino selo koje nema crkvu je malo selo Gajić koje je nekada imalo i crkvu i župu, a danas je nema" kaže Janja Čeliković, koja poziva sve na koncert. Karta se može kupiti po cijeni od 60 kn na blagajnama koncertne dvorane ‘Lisinski‘.