Događanja

REVIJA FRIZURA

3. prosinca održava se tradicionalni Noćni friz 2017.

Noćni friz 2017. tradicionalna je revija frizura u organizaciji Ceha frizera i kozmetičara Udruženja obrtnika grada Osijeka, a ove se godine održava po sedmi put.

3. prosinca održava se tradicionalni Noćni friz 2017.   FOTO:Noćni friz 2017.
Piše: Republika.eu

Desetljećima su osječki frizeri među najuspješnijima u zemlji. U duhu tradicije, nadahnuti strukom i uz pomoć sekcija krojača, kozmetičara i zlatara, željeli su dašak prebogate mašte koju svaki dan dijele sa svojim klijentima podijeliti i s Vama, svojim prijateljima i sugrađanima.

Noćni friz 2017. održat će se u nedjelju, 3. prosinca u 18 sati u Riverside Ballroomu u Osijeku.

"Noćni friz revijski je događaj koji se po 7. puta održava u Osijeku, a zanimljiv razvoj ide od same zamisli da frizeri noću otvore svoja vrata sugrađanima na način koji odrede sami vlasnici salona. Tako smo prije šest godina započeli tradiciju kroz promocije trendova, druženja i zabave do sitnih noćnih sati u šest frizerskih salona. Nakon dvije godine događaj je narastao na 10 salona koji su zajedničkim snagama, naravno, uz potporu Udruženja Obrtnika Osijek napravili reviju u atriju Arheološkog muzeja u kojem smo na nekoliko modela prikazali sve što u svakodnevnom radu sa klijentima ne možemo, pa smo tako na glavama svojih modela imali snjegoviće, krune, barbike i još mnogo toga. Haljine smo izrađivali sami od najlona, najčešće vreća za smeće u bojama. Slijedeće su nam godine u pomoć priskočili krojači i kozmetičari, plesne skupine, pjevači…. Tako smo narasli u manifestaciju koju smo održali u Kazamatu. Međutim, već slijedeću godinu nije bilo dovoljno prostora za sve koji su željeli doći i vidjeti program koji smo pripremili.

Ove godine vođeni nekom posebnom energijom svoj program predstavljamo u znatno većem, posebnom prostoru uz goste frizere, krojače, kozmetičare i glazbenike, pa smo se odlučili za prostor Riverside Ballrooma Zoo hotela. Uz petnaestak frizera, koji će predstaviti svoje maštovite i začudne kreacije, ove godine naši glazbeni gosti su osječka grupa Suzette i DJ Ila. Pokrovitelji ovogodišnjeg Noćnog friza su, uz Udruženje obrtnika, Grad Osijek, Tobler d.o.o., Zoo hotel i GPP", navode u pozivu organizatori te napominju kako za sve dodatne informacije možete kontaktirati predsjednika Ceha frizera i kozmetičara Tibora Vidakovića na 091/507 0848 i predsjednicu Udruženja Obrtnika Osijek Milenu Cesar 091/730 5610.