Osječko-baranjska

NASTAVAK DUGOGODIŠNJE TRADICIJE

Djed Božićnjak u Osijek i ove godine dolazi zrakoplovom

Dugogodišnja tradicija dočekivanja Djeda Božićnjaka u Osijeku koji dolazi zrakoplovom nastavlja se i ovih blagdana.

Djed Božićnjak u Osijek i ove godine dolazi zrakoplovom   FOTO:STV
Piše: Republika.eu

U subotu 16. prosinca.2017 godine u 11:30 sati u Zračnoj luci Klisa kišom bombona i brojnim drugim poklonima, Djed Božićnjak darivat će korisnike Dječjeg doma Klasje, djecu zaposlenika Air Panonije kao i njihovih poslovnih partnera te djecu zaposlenika Zračne luke Osijek.

"Ove godine sa zadovoljstvom možemo najaviti da doček dragog nam Djedice organiziramo u suradnji sa Zračnom lukom Osijek. Zajednička akcija pridonosi i vremenu kojem se nalazimo , a to je vrijeme mira, zajedništva i ljubavi.

Da su Slavonska srca velika pokazuje i odaziv ove godine svih onih koji su željeli doprinijeti ovom događaju. Treću godinu za redom raduje nas suradnja sa Školom primijenjene umjetnosti i dizajna u Osijeku. Na posebno kreativan način ove će godine profesori i učenici animirati djecu u radionici pod nazivom „Božićni mozaik prijateljstva“ . Naime, prošlogodišnji radovi ove zajedničke suradnje već krase zidove i bor Dječjeg doma Klasje na što smo iznimno ponosni. Ovim djelom učimo djecu međusobnoj suradnji i gradnji prijateljstva od malih nogu.

Djecu će prigodnim Božićnim pjesmama uveseljavati mladi tamburaši te naši dragi dugogodišnji animator Anđeo te brojni drugi volonteri dok je naš dragi Djedica ikona osječke dramske scene Ivica Lučić - Jutromlat", navode organizatori.

Djedica će se iz zraka prvo javiti radio stanicom i pozdraviti nazočne preletom iznad Zračne luke Osijek bacajući bombone iz zraka, nakon čega će uslijediti tradicionalno druženje i darivanje djece.

Program dočeka: 

10.30 sati - Okupljanje
11.00 sati - Početak zabavnog programa
11.30 sati - Doček Djeda Božićnjaka na stajanci
12.00 sati - Podjela poklona i fotografiranje s Djedom Božićnjakom