Osječko-baranjska

ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA

Bruno Zorić novi predsjednik Gradske organizacije HSS-a Osijek

Gradska organizacija HSS-a Osijek održala je u nedjelju 11. veljače 2018. Izbornu skupštinu na kojoj je izabrano novo vodstvo stranke.

Gradska organizacija HSS-a Osijek održala je u nedjelju 11. veljače 2018. Izbornu skupštinu   FOTO:HSS
Piše: Priopćenje

Za novog predsjednika Gradske organizacije Osijek HSS-a jednoglasno je izabran Bruno Zorić, potpredsjednici su Ana Diklić i Nikola Mravinac, tajnik GO HSS-a Osijek je Damir Buljević i blagajnica Ana Rimac.

U ime predsjednika Županijske organizacije HSS-a Zvonka Pongraca nazočne je pozdravio županijski tajnik Nenad Šinko.

„Pred novim vodstvom je velika zadaća jačanja osječke gradske organizacije jer cilj je vratiti HSS na stare puteve uspjeha, što se i očekuje od novog vodstva predvođenog novoizabranim predsjednikom Brunom Zorićem", rekao je.

Nazočnima su se na izbornoj skupštini uime izaslanstva OO HSS-a Čepin obratio Valentin Pavleković, potpredsjednik, naglasivši kako svaku organizaciju na putu do uspjeha vodi međusobno povjerenje, promicanje vrijednosti obitelji i vjere, a napose „Vjera u Boga i seljačka sloga“.

Novoizabrani predsjednik Gradske organizacije HSS-a Bruno Zorić, zahvalio je izaslanicima na skupštini na povjerenju naglasivši kako je Hrvatska seljačka stranka u gradu na Dravi u fazi brendiranja i jačanja iz dana u dan, kao i to da je GO HSS-a u gradu Osijeku otvorena svima, kako starijim članovima tako i mladima ali i svima koji žele kreirati bolju budućnost. U nadolazećim danima slijedi obilazak terena i predstavljanje širem članstvu i građanima novih smjernica rada te formiranje HSS-a po gradskim četvrtima u kojima još nisu oformljeni ogranci kao i priprema za predstojeće aktivnosti i četvrtske izbore krajem 2018. godine.