Osječko-baranjska

STIGAO S PUNO DAROVA

Djed Božićnjak sletio u Klisu pa poručio: "Pucajte od zdravlja, a ne petardama!"

Djed Božićnjak našao se u velikim problemima. Naime pokvarile su mu se saonice, ali na svu sreću brzo je pronašao način kako obići djecu. Air Panonnija ponudila mu je prijevoz avionom, a na radost mališana u Zračnu luku Osijek stigao je s puno darova.

Djed Božićnjak sletio u Klisu pa poručio:   FOTO:STV
Piše: Republika.eu / STV

I prije nego je sletio počeo je darivati. Kada s neba padaju bomboni, to može značiti samo jedno – stiže Djed Božićnjak. Djeca su ga dočekala s oduševljenjem, a odmah nakon slijetanja pala je i pjesma.

Djedica je za sve nas pripremio mudru poruku za ovaj Božić.

"Pucajte od zdravlja, a ne petardama i vjerujte u Djeda Mraza. Puno puta kažem i sad ću ponoviti, nije važno jel po bradi plavi ili bijeli, pravi djedica je onaj što darove dijeli", rekao je Djed Božićnjak.

Zabava se zatim preselila u hangar. Ondje su za djecu bile organizirane različite aktivnosti u suradnji sa Školom primijenjene umjetnosti i dizajna.

"Mogu reći s velikim ponosom da su slavonska srca uistinu velika jer evo petu godinu za redom organiziramo u suradnji sa Zračnom lukom Osijek ovaj prekrasan doček Djeda Božićnjaka. Naša tvrtka Air Pannonia otvorila je svoja srca i svi zaposlenici zajedno sudjelovali su u ovoj predivnoj humanitarnoj akciji gdje smo našoj djeci priključili i djecu Dječjeg doma Klasje", rekla je Zrinka Kujundžija iz tvrtke Air Pannonia.

S obzirom kako se Djedu Božićnjaku saonice kvare već petu godinu za redom, teško je povjerovati kako je to slučajnost. Prije će biti da mu se više sviđa doletjeti avionom.