Osječko-baranjska

SRETNO, MATURANTI!

Maturanti u Osječko-baranjskoj županiji 15. godinu za redom otplesali Quadrillu

Gotovo 3000 maturanata diljem Osječko-baranjske županije oprostilo se od srednje škole. U gradovima diljem županije tradicionalno se plesao dvorski ples Quadrilla, dok ih je u Osijeku plesalo oko tisuću i petsto. Uz Quadrillu, ples sa kišobranima, koje na sreću maturanti nisu morali otvarati osim za ples, napravljena je i milenijska fotografija.

Piše: Republika.eu

Maturanti su tako otplesali svoje zadnje dane srednje škole, a sada se nakon zasluženog odmora, okreću planiranju budućnosti.

Organizatori su bili zadovoljni kako su maturanti otplesali Quadrillu, a poslije je već tradicionalno snimljena i milenijska fotografija, ovoga puta s modernom porukom.

"Da, nešto smo mi smišljali zadnjih dana što napisati. I jednostavno u jednom trenu je sinulo "like". E sad. Razmišljali smo možda da baš napišemo lajk sa j, ili lajkam. Ajde ispalo je onako kako treba biti, like s palcem gore", rekao je organizator Domagoj Jukić.

I ove godine, odabrani su najbolji natpisi na majicama maturanata, a pobjednički slogan stigao je iz Belog manastira. 

A nakon što su otplesali Quadrillu, maturanti su se uputili na lijevu obalu Drave, gdje su nastavili sa zabavom do kasnih poslijepodnevnih sati. Ove godine, nije bilo šatora niti večernjeg koncerta, a maturante su do 19 sati zabavljali DJ-evi.