Vukovarsko-srijemska

PRONAĐENO I PUNO DOKUMENATA OSOBA UBIJENIH '91.

Na području kod Veleprometa koje je Kajkić sa svjedokom označio kao grobnicu pronađeno tijelo!

Na području kod Veleprometa koje je suspendirani hrvatski policajac Nikola Kajkić sa svjedokom označio kao grobnicu, pronađeno je tijelo i dokumenti ubijenih osoba!

Na području kod Veleprometa koje je Kajkić sa svjedokom označio kao grobnicu, pronađeno tijelo i dokumenti ubijenih osoba!   FOTO:Facebook
Piše: Igor Kovačević / Republika.eu

Podsjetimo, prije nekoliko je dana Nikola Kajkić napisao podužu objavu u kojoj navodi kako je, zahvaljujući jednom čovjeku, po nacionalnosti Srbinu koji je otkopavao i zakopavao žrtve ubijene u Veleprometu, označio mjesto masovne grobnice na području Vukovara. U njoj je, navodno, zakopano 10-20 tijela, a po procjeni čovjeka koji je dao obavijest o grobnici, najmađa je žrtva imala između 12 i 13 godina! "Ne podržavam niti jednu stranku i ovo nema nikakve veze sa izborima i sl. ovo je ukaz na nerad i nebrigu!", zaključio je Kajkić.

PROČITAJTEZvonka Pavlovića 1992. godine ubila trojica četnika, no on se u evidencijama Ministarstva ne vodi kao nestala osoba u Domovinskom ratu u Vukovaru!

Čini se kako je svjedok govorio istinu. Kajkić je na Facebooku danas napisao kako je, prema prvim informacijama, na označenom području kod Veleprometa u Vukovaru, a koje je on zajedno sa svjedokom ŽM označio kao grobnicu, sinoć kod iskopa pronađeno za sada jedno tijelo i puno dokumenata od osoba koje su ubijene 1991 na tom području!

"Koliko sam otpora i protivnika imao i imam u ovom teškom putu, iza kakvih maski se sve ti likovi skrivaju! Eh, Da je bilo više mudrosti i razumijevanja ... danas bi imali puno više....... ??", zaključuje Kajkić.