Osječko-baranjska

PUNI OPTIMIZMA

Ena Šarac danas putuje u München

Osječanka Ena Šarac danas putuje na operaciju tumora na mozgu u München. Svi se nadaju da će to biti posljednja operacija u nizu i da će se hrabra djevojka kući vratiti zdrava. "Konačni obračun u Münchenu može početi", kaže majka Biserka Šarac...

Ena i Biserka Šarac   FOTO:Davor Javorovic/PIXSELL
Piše: Media Servis

 "München je zadnja stepenica i nadam se da ćemo nakon 11 godina uspjeti, kako bi Ena rekla, tog 'podstanara' tamo i ostaviti jednom zauvijek. I to najviše zahvaljujući svim ljudima iz cijele Hrvatske bez kojih to sigurno ne bismo uspjeli", istaknula je Biserka Šarac.

Obitelj Šarac je spremna i sretna jer su pregledi prije puta pokazali veliki pomak nabolje. U ponedjeljak kreću tretmani tehnikom cyber knife. Liječnici su optimistični.

"Po nalazima koje smo im poslali, misle da će biti dovoljna 2 do 3 tretmana, a maksimalno ih je 5. U srijedu ćemo napraviti novu magnetsku rezonancu i vidjeti jesmo li uspjeli s ta tri tretmana. Ako budu potrebna još dva, Bogu hvala, napravit ćemo i to, a poslije toga vjerujem da će ta priča konačno dobiti svoj sretan kraj", kaže Biserka Šarac.

Puni optimizma kreću po novi, kvalitetniji život, uvjereni kako se Ena kući vraća kao pobjednica.