Glazba

ROCK SPEKTAKL

Opća opasnost 4. travnja u Osijeku

Opća opasnost, kultni hrvatski rock band, nastupit će u četvrtak 4. travnja s početkom u 20 sati u MMC "Slavija".

Opća opasnost   FOTO:Tomislav Miletic/PIXSELL
Piše: Republika / SiB.hr

Više od 20 godina autorskog i izvođačkog rada, prepune dvorane i zadovoljna publika koja pjeva sve, baš sve pjesme, od prve do posljednje riječi, više nominacija za prestižnu Diskografsku nagradu Porin, nominacija 2012. g. u kategoriji Hit godine, za skladbu Pobjeg'o sam s albuma Vrati se na svjetlo, pet uspješnih CD albuma i dva DVD izdanja samo su djelić onoga što čini karijeru Opće opasnosti bogatom.

Rock spektakl i glazbenu energiju kakvu dugo niste doživjeli u Osijeku, s ponosom najavljuje i frontman banda, Pero Galić: "Radujemo se novom druženju, novom nastupu u Osijeku, dobroj atmosferi i punoj dvorani, drago mi je što osjetim to srce Slavonije koje cijeni i nagrađuje ono što radimo više od 20 godina. Nadam se da će nam taj, inače lijepi prostor, biti premalen pa možda sve prebacimo u veću dvoranu.Vidimo se na koncertu"!

Malo je onih koji su ostali do kraja vjerni svojim glazbenim uvjerenjima i opstali na promjenjivoj i nestalnoj glazbenoj sceni. Još je manje onih koji su bili počašćeni nastupiti pred velikim zvijezdama, na prepunim stadionima, a Opća opasnost upravo je sve to ostvarila. Bon Jovi u Zagrebu, a prije njega Whitesnake u Osijeku potvrda su bandu da i veliki svjetski glazbeni umjetnici, jednako kao i publika, cijene njihov dugogodišnji rad.

Ulaznice možete kupiti u CD Shop-u Dancing bear u pothodniku ili na blagajni MMC Slavija prije početka koncerta.

Cijena ulaznice iznosi 60 kn, a na dan koncerta 80 kn.