Ostalo

SENZACIJA

Badr Hari nastupa na K-1 WGP u Zagrebu!

Još samo nekoliko dana dijeli nas do velikog borilačkog spektakla, završnice K-1 WGP koji će se održati u zagrebačkoj Areni 15.ožujka, a stigla je fantastična vijest!

Badr Hari   FOTO:Republika/Ilustracija
Piše: Republika.eu

Glavni producent K-1 WGP finala, Orsat Zovko, potvrdio je dolazak i nastup jednog od najvećih K-1 boraca svih vremena, Badr Harija.

Da je informacija o Harijevom dolaskom na turnir odjeknula poput bombe dokazuje činjenica da je u roku od 24 sata nakon toga prodano preko 2500 ulaznica, a čak 7 televizijskih nizozemskih kuća je zatražilo akreditacije.

Hari će nastupati umjesto Bena Edwardsa i borit će s protiv Zabita Smedova. Ako Hari prođe, borit će se protiv pobjednika iz meča Londt – Gerges, a kako Mirko Filipović Cro Cop i Badr Hari nisu u istom dijelu ždrijeba, u ringu se mogu susresti tek u velikom finalu.

Ovaj sjajan marokanski kick boksač izgubio je tek 11 od 111 borbi, a čak devet od deset mečeva završi nokautom. U karijeri je pobjeđivao gotovo sve najbolje borce od Semmyja Schilta i Petera Aertsa do Alistaira Overeema.


Raspred četvrtffinalnih borbi:

Catalin Morosanu – Pavel Zhuravliov

Mirko Cro Cop – Jarrell Miller

Badr Hari – Zabit Smedov

Ismael Londt – Hesov Gerges

 

Arena će za prigodu K-1 WGP-a primiti nešto više od 18 tisuća ulaznica, a svi koji žele uživo pogledati taj spektakl, ulaznice mogu nabaviti preko sustava Eventima.