Ostalo

BLOG JANICE KOSTELIĆ

Lijepo se odmaknuti od gužve

Nakon završetka utrka u Kvitfjellu, Janica se s radošću vraća u Hrvatsku. Kakvi su joj dojmovi o Norveškoj i Norvežanima pročitajte u nastavku...

Janica Kostelić   FOTO:Antonio Bronic/PIXSELL
Piše: Republika.eu/janica.hr

Evo, završila i naša 'stanica' u Kvitfjellu. Norveška je lijepa, priroda je zanimljiva, ali mi je sve malo otužno i ljudi su nekako hladni. 

Možda se to nekome sviđa, ali meni osobno ne odgovara taj mentalitet. No, bez obzira na to bilo mi je lijepo zbog - mira. Super je ovako na tjedan dana otići malo dalje, u Kvitfjell, odmaknuti se od normalne gužve Svjetskog kupa. Tu je sve mirnije i čak se nađe i vremena za uživati u čitanju knjige ili gledanju nekog filma. 

Što se utrka tiče nema se baš posebno puno reći. Prošle su korektno, nitko se nije ozlijedio, a to je ipak uvijek najvažnije. 

Sad, nakon Norveške, napokon dolazim malo doma. Nisam već stvarno dugo bila doma pa se baš veselim dolasku u Hrvatsku. Još pogotovo kad se sjetim pogleda na more sa svog balkona i 'kave' na suncu uz more sad kad je već malo zatoplilo :) Čim tako malo zatopli, može se i sve više i više uživati i jedva čekam :) 

Od utrka, slijedi nam Kranjska Gora, a to nam dođe više kao domaća utrka... Ma, al' neću sad o tome. Sad idem prvo malo uživati doma, pa ću onda dalje razmišljati o nastavku Svjetskog kupa :) 

Janica

Tekst je u cijelosti prenesen sa službene stranice Janice Kostelić www.janica.hr